Babybadjasje Creme maat 0-12 maanden met naam geborduurd
Levertijd
2 tot 3 werkdagen
Voorraad
2
Meer nodig?

De Funnies baby textielproducten worden geweven van de fijnste natuur zuivere katoen. De weving is kort en vast waardoor de badstof erg zacht aanvoelt en goed vocht absorbeert. Omdat wij willen dat je baby opgroeit in een veilige omgeving worden tijdens de productie alleen natuurlijke materialen gebruikt en geen giftige stoffen. 

Was de producten eerst voordat je ze gaat gebruiken. Je wordt geadviseerd de babytextiel voor de eerste wasbeurt een nacht in koud water te zetten. Eventueel met een klein scheutje azijn. Dit bevordert de absorberende werking en zal de kleurvastheid nog verder vergroten. Na enkele wasbeurten is de absorberende werking van de badstof optimaal. 

De badtextiel de eerste wasbeurten met gelijke kleuren apart wassen. Raadpleeg voor het wassen altijd eerst het waslabel voor nadere instructies.


Prijs is incl. een naamborduring en/of afbeelding. Wanneer u ons laat weten welke afbeelding u er graag bij geborduurd wil hebben dan kijken wij in ons assortiment borduurpatronen en sturen u alvorens we over gaan tot het verwerken van uw order een voorbeeld per email.

Standaard borduren wij in standaard op de borst. ( voor ook een rugborduring (tekst) net boven het ceintuur geborduurd ivm de capuchon, brengen wij  € 2,50 extra in rekening)

Wanneer u er graag een bedrijfs, verenigings, club logo of een eigen afbeelding er op geborduurd wil hebben dan brengen wij  € 4.95 extra in rekening.

productnr. 14330
€17,95

OptiesAantal