Belettering

Als bedrijf kunt u er bijna niet om heen, beletteren of bestickeren van uw auto, gevel of ramen !

Wist u dat een rijdende auto door gemiddeld 10.000 mensen gezien wordt?
Als u als bedrijf bij 1% van die 10.000 blijft hangen, dat zijn  dus 100 potentiële klanten per dag!

Gratis reclame .... wie wil dat nou niet??

Feitelijk kunnen we bij FBB DESIGN alles voor u beplakken; auto’s, busjes, vrachtauto’s, reclameborden, ramen, deuren gevels enz.
U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken en wij kunnen het voor u beplakken.

Wij maken gebruik van METAMARK vinyl folie. METAMARK is een Engels bedrijf dat de marktleider is in die branche. Wij maken er gebruik van omdat we zeer tevreden zijn over de kwaliteit maar ook zeker de prijs is niet verkeerd.
Wat het nog aantrekkelijker maakt is dat er tussen 5 en 8 jaar garantie op de verkleuring van de folie zit. De folie is te bestellen in honderden kleuren!
Wij zijn in bezit van een kleurenwaaier,dus als wij bij u langs komen kiezen wij altijd vooraf eerst de kleuren die naar uw wens goed zijn!

Dus waar wacht u nog op, kom maar op met die gratis reclame!!!


Bestickeren is een vak apart en maatwerk, u moet wel rekening houden dat wanneer u uw auto wilt laten bestickeren, dat u uw auto minimaal  een dag kwijt bent. Het is mogelijk om de voertuig achter te laten of dat wij hem voor u ophalen of zelfs op locatie (op afspraak)

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen m.b.t. het beletteren van uw auto, gevel, ramen of reclamebord,?
Stuurt u dan een email naar info@fbbdesign.nl of bel : 0599-639199 b.g.g. 06-51609929 , of kom langs bij ons in de showroom!

Wij adviseren u graag!