Borduren

Borduren op textiel is bij ons mogelijk op vrijwel alle denkbare soorten textiel denk hierbij aan sweatshirts, hoodies, polo's, broeken, jassen.
Maar ook handdoeken, knuffels, slabbers en tassen kunnen geborduurd worden.

Wilt u uw kleding een een professionele uitstraling even, dan is borduren de meest exclusieve techniek. In tegenstelling tot flex- en flockdruk levert het vervaardigen van meerkleurig borduurwerk nauwelijks meerkosten op.

Borduren van kleding wordt nog steeds gezien als een kostbare aangelegenheid, ten onrechte!


Bij FBB Design werken wij met computer gestuurde borduurmachines en de meest recente software om uw logo of tekst te digitaliseren. Zo wordt het door u aangeleverde logo

omgezet naar het aantal steken wat nodig is voor het beste borduur resultaat.

Omdat wij in eigen beheerd uw logo digitaliseren, hiervoor geen borduurkaart nodig hebben, kunnen wij de digitalisatie kosten zeer laag houden. Hierdoor is het mogelijk geen minimum order aantal te handteren. U kunt bij ons bestellen vanaf 1 stuk.

Aanleveren logo's:

Logo's dienen digitaal aangeleverd te worden. Bij voorkeur JPEG, BMP, TIFF, GIF, PNG, maar ook vectorbestanden zoals AI, EPS en CDR zijn mogelijk.

Lettertypes :


Standaardlettertypes zijn bijvoorbeeld  Comic Sans, Arial, Times new roman,Courier New, Helvetica en nog vele anderen. Afhankelijk van de grootte en het aantal letters wordt de prijs bepaald. In principe is elk True Type (.ttf) lettetype geschikt om te borduren.

Kleuren:

Wij werken met een hoogwaardig polyester garen, van het merk Isacord, Isacord is een polyester draad, die een vergelijkbare glans heeft met rayon borduurgaren. Isacord polyester garen kunt u heet wassen, (denk wel om de maximale was temperatuur van uw stuk textiel) en heeft een hoge weerstand tegen chloor en slijtage, dit komt veelal voor bij bedrijfs- en/of werkkleding. Wij kunnen uw logo / afbeelding borduren tot maximaal 15 kleuren in een keer. Twijfelt u over de kleur dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom (bezoek aan de showroom is op afspraak), waar we met u gezamelijk de kleur kunnen bepalen aan de hand van de kleurstaal of de garenkast. Wij hebben alle te verkrijgen kleuren isacord op voorraad.

Wij borduren volledig in eigen beheer in onze Borduurstudio te Stadskanaal.


Voor het mooiste resultaat werken wij met een hoogwaardige kwaliteit polyester garen en degelijke versteviging, versteviging bij het borduurwerk is nodig aan de achterzijde van het product waarop de borduring word geplaatst, dit om de stevigheid van het logo te bevorderen

Omdat wij uw order van begin tot eind zelf doen en niet uitbesteden, hebben we een goede controle op het door ons af te leveren eind product. Wij kunnen doordat wij alles in beheer doen snel leveren, ook wanneer het een spoed order betreft.

FBB Design staat voor kwaliteit , korte levertijden en persoonlijk contact!
 
Heeft u vragen of twijfelt u, neemt u dan gerust contact met ons op, dit kan per email of telefonisch maar u kunt ook een afspraak maken bij ons in de showroom.

Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor u.

                                                                                           

Let op : U bent in de gelegenheid uw textiel (polo's t-shirts, sweatshirts, hoodies, badjas, handdoek etc) door ons te laten leveren, maar u mag als klant ook zelf textiel aanleveren, houd u er echter wel rekening mee dat alle garantie dan vervalt, zowel op het product als op het borduursel. Mocht stuk textiel om wat voor reden dan ook niet goed borduurbaar blijken dan word dit stuk textiel niet vergoed aan u.
Eigen aangeleverd textiel word niet gecontroleerd op verkleuringen en/ of beschadigingen, dit is de verantwoording van de klant.