Zweedse kwaliteit met een comfortabele en elegante pasvorm.

Clique is een populair merk waar kwaliteit en design voorop staan. Uitstekende materialen gaan gepaard met een eigentijds en doordacht design. De Clique collectie is zeer geschikt voor promotiekleding en bedrijfskleding en wordt ook veel gedragen als 'casual wear'. Alle producten zijn ook ontworpen om indien gewenst te bedrukken of te borduren. 

Met het kleurenpallet van Clique grijpt u nooit mis. Bij Clique vindt u de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends.
 
De artikelen voor zowel heren, dames als kinderen vallen op door de kwaliteit die nodig is voor intensief gebruik in combinatie met aantrekkelijke prijzen in het midden segment.
Met een uitgebreide en doordachte collectie heeft Clique alles in huis om keer op keer aangenaam te verrassen.
 
Clique is verkrijgbaar in vele stijlen, kleuren en beschikbaar in grote aantallen.


omdat het voor ons onmogelijk is het complete assortiment voor u in de webshop te plaatsen hebben wij er voor gekozen de meest verkochte producten hier onder te vermelden.

Uiteraard kunt u bij ons terrecht voor het complete Clique assortiment, hiervoor hebben wij een digitale catalogus beschikbaar, wanneer u hier onder op de catalogus klikt kunt u op uw gemak door de Clique catalogus bladeren.

Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u ons mailen op info@fbbdesign.nl vermeld in uw mail altijd:

  • het artikelnummer en productnaam
  • het aantal
  • of u het geborduurd of bedrukt wenst te hebben
  • uw logo, afbeelding of tekst die geborduurd of bedrukt dient te worden.

wij sturen u binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte en digitaal voorbeeld toe.

Er bevinden zich geen Producten in deze categorie.