Retourneren - Ruilen

Retourneren / Ruilen

Wanneer wij aansprakelijk zijn voor directe schade, dan is die aansprakelijkheid maximaal het bedrag van de geplaatste order en slechts voor zover dit bedrag van de klant door ons is ontvangen. Voor indirecte schade zijn wij nooit aansprakelijk.

Wij staan garant voor een tevreden klant en doen er dan ook alles aan om onze geborduurde en bedrukte producten in goede staat en naar wens naar u te doen toekomen. Mocht u toch op- en/of aanmerkingen hebben op de door u ontvangen artikelen dan dient u dit binnen 5 werkdagen bij ons kenbaar te maken, dit kan per email.

Artikelen die niet voldoen aan de algemene gebruikelijke eisen, niet compleet zijn of andere tekortkomingen hebben kunnen na persoonlijk contact met ons geretourneerd worden en zullen in overleg met u vervangen worden.

Alleen retour gezonden artikelen waarover vooraf contact over is geweest en met u samen afspraken over gemaakt zijn worden door ons in behandeling genomen. Afwijkingen in kleur, afwerking en maat kunnen geen reden zijn voor reclameren en leveren geen garantie op.

Wanneer u een zending volgens afspraak aan ons retour zendt, zijn alle retourkosten voor de klant, wanneer het echter een fout betreft die ons toegerekend kan worden (bijvoorbeeld foutief product, verkeerde bedrukking) zijn de kosten voor ons, u krijgt dan de verzendkosten nadien retour gestort binnen 14 dagen op uw bank/giro rekening. LET OP! Er worden geen retourzendingen aangenomen die ongefrankeerd naar ons worden verzonden.

Klachten worden bij ons altijd serieus behandeld, samen met u zullen wij zoeken naar een passende oplossing, dit kan zijn een nieuw vervangend product of u kunt uw geld terug ontvangen, wij storten dan het door u betaalde bedrag voor dit product (exclusief verzendkosten) retour op uw rekening.

Let op!! Artikelen die geborduurd of bedrukt zijn daar geldt het 14 dagen retourrecht niet op!! Zie hiervoor de wet kopen op afstand.

Op 1 februari 2001 is de wet “bescherming van de consument bij op afstand afgesloten overeenkomsten” in werking getreden, Wij houden ons uiteraard aan de wet “kopen of afstand” met dien verstande dat gezien het persoonlijke karakter van onze artikelen, de in deze wet beschreven afkoelingsperiode niet van toepassing is op producten waar een persoonlijke bedrukking op gezet is op uw verzoek. In de wet staat namelijk beschreven dat de wet “Kopen op Afstand” niet geldt voor onder andere goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of  die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

Retourzendingen waarover contact is geweest per email kunnen ovv van het via email verkregen retournummer verzonden worden naar:

FBB DESIGN

Steenhouwer 19a
9502 EV Stadskanaal