Verzending

Wat zijn de levertijden?
Bij elk product staat in de webshop de levertijd vermeld. Voor levering van producten werken wij met Post NL. Zij zullen uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u aanbieden.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?
Als u niet aanwezig bent op het moment dat de postbode met uw bestelling (pakket) komt, ontvangt u een kennisgeving.Post NL probeert het dan op een later moment nogmaals. Als levering uiteindelijk niet mogelijk is, kunt u uw bestelling binnen drie weken op het Postkantoor afhalen.  Voor meer informatie bel 0900-2021352 (€ 0,45 ct per minuut).

Wat betaal ik aan verzendkosten?
De verzendkosten worden berekend over uw totale bestelling en zijn afhankelijk van het gewicht. Als u in de winkelwagen op "Afrekenen" klikt, krijgt u een overzicht van de juiste prijs en van de verzendkosten voor uw bestelling. Vanaf een bedrag van € 100,00 is verzending geheel gratis. Voor bedragen onder de € 50,00 brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Ja, dat kan. U kunt een ander afleveradres opgeven bij uw bestelling. Via "Mijn account" kunt u heel eenvoudig meerdere afleveradressen beheren via uw adresboek. U hoeft dus maar een keer uw afleveradres op te voeren, zodat u hier de volgende keer weer gebruik van kunt maken.

Ik heb mijn bestelling niet op de afgesproken datum ontvangen. Wat nu?

Uw bestelling wordt binnen 2-3 werkdagen te geleverd, tenzij anders vermeld. Als u uw bestelling niet tijdig hebt ontvangen, kunt u contact opnemen met ons via info@fbbdesign.nl


Levert de webwinkel ook in het buitenland?
Ja. Wij leveren standaard in Nederland .Wilt u uw bestelling laten verzenden naar een ander land, neemt u dan contact met ons op via info@fbbdesign.nl voor meer informatie.